Room
Room bestaat uit melkvet en kleine hoeveelheden van andere koemelkbestanddelen. De melk wordt afgeroomd, dat wil zeggen dat wanneer de melk enige tijd staat de room komt boven drijven en deze kan worden afgeschept.
Koksroom bevat minstens 20% vet en slagroom tussen de 30% en 40% vet. Wij bieden voor u zowel varianten in 1 liter, 2 liter, 5 liter en 10 liter verpakkingen. Ook in de verschillende percentages kunnen wij u zowel 35% als 40% slagroom leveren. De belangrijkste merken zijn Hollandia / Debic, La Concorde en Polderlandzuivel.
Panna Cotta
Een traditioneel Italiaans roomdessert om bij weg te dromen ! De Zuiderse invloeden op onze dessertkaarten zijn niet meer weg te denken. Panna Cotta is in Italië echter het dessert bij uitstek en staat op het punt de Europese dessertkaart te veroveren! Dit product biedt u de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier dit Italiaans dessert op de kaart te plaatsen.
Hollandia koksroom
De smaaksensatie van traditionele room maar niet de nadelen ervan. In de moderne à la carte keuken bij uitstek dé vervanger van de traditionele room. De room schift niet in warme toepassingen of zuurhoudende gerechten, en biedt constante kwaliteit. Na openen van de fles is hij mits gekoeld nog 4dagen houdbaar om te verwerken.