Grilled chicken burger:
Flaguette - IJsbergsla – Komkommer - lente-ui – Kipfilet – Mango-kerrie chutney*

Flaguette 3 minuten afbakken, onderkant insmeren met Pittige cocktailsaus. De kipfilets grillen (dunne plakken). Verdeel de ijsbergsla, komkommer, kipfilet en bosui over de flaguette, dresseer de zelfgemaakt mango-kerrie chutney als laatste eroverheen. Serveer met gegrilde aardappeltjes uit de oven.

Mango-kerrie chutney recept:
Ingrediënten
1 kilo mango blokjes (Diepvries)
2 grote uien, fijn
2 teentjes knoflook,fijn
1 rode pepers, zonder zaden, fijn
250gr bruine suiker
2 theelepels gemberpoeder
2 theelepels kerriepoeder
1 theelepels t zout Sap van 1 limoen

Bereidingswijze
Kook alle ingrediënten voor 3/4 - 1 uur op zacht vuur tot een dik saus/chutney. Let wel op dat de chutney niet aan de bodem vast brand, roer goed door met een houten lepel over de bodem. Controleer op smaak en laat afkoelen, direct klaar voor gebruik.