Nieuw in Maastricht
verkrijgbaar vanaf 1 april bij Becker-Royen & Zn. B.V.

Pomms’ biologische* kroketten en biologische* bitterballen

Pomms’ streeft ernaar om de allerlekkerste kroketten en bitterballen te maken, iedere dag weer. Dit doen we door terug te gaan naar de bron, de biologische boer en het traditionele recept. Hierdoor smaakt de Pomms’ kroket zoals een kroket hoort te smaken.
Maar Pomms’ staat voor veel meer dan lekker eten. Zo onderneemt Pomms’ diervriendelijk en gebruiken we milieuvriendelijke verpakkingen. Op deze manier proberen we de wereld voor iedereen een stukje leuker te maken.
En door slim te ondernemen en alle tussenschakels eruit te halen zijn onze biologische kroketten/bitterballen niet duurder dan reguliere snacks. Dat eet wel zo smakelijk!

Jeroen Holten, chef-kok/eigenaar van Restaurant Sofa in Maastricht, is verantwoordelijk voor de receptuur van de ambachtelijke snacks. Hiervoor is hij terug gegaan naar de basis en gebruikt hij alleen de beste biologische ingrediënten die rechtstreeks van de boer komen. Zo weten we exact wat er in de Pomms’ kroketten zit en waar het vandaan komt. Uiteraard maakt Jeroen een eigen bouillon getrokken van vlees en botten en worden er geen kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen toegevoegd.

Biologische boeren
Het biologische vlees voor onze kroketten is van Aberdeen Angus koeien die grazen op de gronden van Staatsbosbeheer in Heeze bij boer Peter.
www.ecovleesvdkruis.nl

De verse biologische lavas, biologische peterselie en biologische selderij staan in de volle grond bij boer Andre uit Ruinerwold.
www.bellemarie.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yves Defesche van Becker Royen of Jeroen Holten van restaurant Sofa.

www.pomms.nl | Yves: 043-3637265 | Jeroen: 0651716269

* Alle ingrediënten zijn biologisch, behalve de paneerlaag. Wij zijn nog op zoek naar een biologische variant van vergelijkbare kwaliteit.