Streekkazen uit "Belgisch limburg"

Sinds kort hebben wij ons assortiment streekproducten uitgebreid met Belgisch Limburgse kazen. Enkele zijn wellicht bekend bij u, maar we hebben ook Biologische kaasjes van locale boerderijen. Zo heeft u een exclusief kaas assortiment dat inspeelt op de huidige trend van streekproducten.

Een kleine greep uit ons assortiment:

BLEU DES MOINES COUPE Belgische blauwschimmel koemelkkaas uit Herve. Bleu des Moines de l'Abbaye du Val-Dieu Blauwgeaderde kaas met een witschimmelkorst.
POTEAUPRE Belgische koemelkkaas Hij is rond van vorm, een schitterende schimmelkorst, een zachte, smeuïge kern, een authentieke en zuivere smaak, kortom ... een crème van een trappistenkaas
TROUFLEUR Belgische koemelkkaas Zachte kaas gemaakt van volle rauwe melk uit de Hoge Venen. Hij rijpt gedurende 2 maanden en wordt met bier ingewreven.
DORE DE LATHUY BIOFERME 250G Belgische biologische koemelkkaas.Is een zachte biologische boerenkaas op basis van rauwe koemelk.zijn bijzonder delicate smaak laat een nasmaak van hazelnoten achter
LE MALMEDY BIOLOGIQUE Belgische biologische koemelkkaas. De Malmedy is een op de boerderij geproduceerde kaas op basis van onbewerkte biologische melk afkomstig van onze koeien. Deze kaas wordt op regelmatige basis gewassen met een rode fermentatie en zeezout, wat hem zijn uitzonderlijk karakter en bevallige saffraankleurige korst verleent. De smaak is zacht, smedig en geparfumeerd.
PATACHOUFFE Belgische koemelkkaas, geaffineerd met lachouffe bier.
TROU RENARD 180G Belgische koemelkkaas. Afgewassen korts uit de streek van Warsage vlak naast de Nederlandse grens.

Meer informatie over het gehele assortiment streekkazen kunnen we u op aanvraag toesturen!