BRM oftewel Becker-Royen & Zn. B.V. is een groothandel gespecialiseerd in zuivel en diepvriesproducten. Wij zijn gevestigd in Maastricht aan de Scharnerweg 26. Al meer dan 70 jaar leveren wij in Zuid-Limburg en omgeving producten aan de horeca sector, maar ook slagers, bakkers en grootkeukens maken gebruik van onze diensten. Wij staan garant voor kwaliteit zowel in producten als in service. Onze uitvalbasis is Maastricht en ons lever gebied is voornamelijk Zuid-Limburg en een gedeelte van het Belgisch Limburgs grensgebied. Zoals u heeft kunnen zien op deze website hebben we een uitgebreid assortiment, waarmee we continu proberen in te spelen op de vraag van onze klanten.

Daarnaast kunnen wij u ook adviseren in producten, vaak is het geheel afhankelijk van het doel welk product het meest geschikt voor u is. We trachten te allen tijde kwaliteitsproducten te leveren aan onze klanten. Tevens hanteren wij de HACCP norm. Op het gebied van service proberen we de wensen van de klant, waar mogelijk te allen tijde in te willigen.

We zijn van huize uit een familiebedrijf en proberen deze werkwijze ook te hanteren, ondanks dat we nu met 13 personeelsleden werken zijn de lijnen intern zeer kort. De meest gebruikte bestelmethodiek is per telefoon, maar per fax wordt steeds vaker besteld. Dit betekent dat we persoonlijk contact met onze klanten hebben en dit ook prefereren. Via internet kunt u nog niet bestellen bij ons, en dat zal voorlopig ook nog niet het geval zijn, mede doordat daardoor het persoonlijk contact met de klant vervalt.