Bake-off
Bake-off is tegenwoordig zowel in de bakkerswereld als de horeca een veelvuldig gebruikt product. Bake-off oftewel voorgebakken brood is ideaal als u dagelijks vers brood of broodproducten wilt serveren. Wij hebben een compleet gamma in het bake-off assortiment, van stokbroden, zachte pistolets tot en met zuurdesem broden.

Wij kunnen u adviseren wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden in bake-off. Verschillende bake-off fabrikanten, bieden een uiteenlopend assortiment. Iedere fabrikant heeft zijn eigen specialiteit, dat kan zijn in stokbroden, waldkorn producten of zuurdesem broden. Wij adviseren u graag welk merk het beste heschikt voor u is.
Petit Pain Ardennais
Artisanale elegante ruit vormige, zeer rijke meergranen broodjes op de vloer gebakken. Een assortiment van 3verschillende broodjes, een zonnebloempit broodje met rogge,een  meergranen broodje met lijnzaad, haver en rogge en een molenaars broodje van tarwe met rogge, gebrande malt, haver en soja. Verkrijgbaar in een assortiment van 3 x 20stuks.
Le Pave Perenne Flut X38
Pave Garde Forestier
Groot artisanaal meergranen brood van
tarwe, rogge en geroosterde malt en verrijkt
met zonnebloempitten en sesam, bebloemd
en op steen gebakken. Uit dit stoere brood van 1900gram snijdt u mooie plakken brood voor trendy sandwiches of u gebruikt op een buffet waar het volledig tot zijn recht komt.